Lounaslista 10.2. – 14.2.


Maanantai

Porsaan fileetä Dijon-kermakastikkeella ja keitetyillä perunoilla   L,G

Pinaattikeittoa   L,G

Feta-tomaattivuokaa   L

Hedelmärahkaa

Tiistai

Paistettua lohta tartarkastikkeella ja tilliperunoilla   M,G

Lihaisaa kaalikeittoa   M,G

Kesäkurpitsalasagnea   L

Keksejä ja hedelmiä

Keskiviikko

 

Kanaa Tikka Masala, Basmati-riisillä ja sweet chilikastikkeella   L,G

Makkarakeittoa   M,G

Kasvismunakasrullaa   L

Kookoskiisseliä raparperihillokkeella

Torstai

Poronkäristystä perunamuusilla ja puolukkahillolla   L,G

Hernekeittoa   M,G

Uuniperuna katkarapu- tai kasvistäytteellä   L,G

Letut mansikkahillolla ja kermavaahdolla

Perjantai

Kananpojan paneroitua sisäfileetä aiolilla ja paholaisenhillolla, sekä kermaperunoilla  L,G

Lämmin lohi- tai kasvisleipä   L

Ystävänpäivän täytekakkua