Lounaslista 10.2. – 14.2.
Maanantai
Porsaan fileetä Dijon-kermakastikkeella ja keitetyillä perunoilla L,G
Pinaattikeittoa L,G
Feta-tomaattivuokaa L
Hedelmärahkaa
Tiistai
Paistettua lohta tartarkastikkeella ja tilliperunoilla M,G
Lihaisaa kaalikeittoa M,G
Kesäkurpitsalasagnea L
Keksejä ja hedelmiä
Keskiviikko
Kanaa Tikka Masala, Basmati-riisillä ja sweet chilikastikkeella L,G
Makkarakeittoa M,G
Kasvismunakasrullaa L
Kookoskiisseliä raparperihillokkeella
Torstai
Poronkäristystä perunamuusilla ja puolukkahillolla L,G
Hernekeittoa M,G
Uuniperuna katkarapu- tai kasvistäytteellä L,G
Letut mansikkahillolla ja kermavaahdolla
Perjantai
Kananpojan paneroitua sisäfileetä aiolilla ja paholaisenhillolla, sekä kermaperunoilla L,G
Lämmin lohi- tai kasvisleipä L
Ystävänpäivän täytekakkua