Lounaslista 17.3. – 21.3.
Maanantai
Ranskalaista kanapataa riisillä L,G
Tomaatti-mozzarella ruispizzanen L
Borchkeittoa L,G
Vadelmarahkaa
Tiistai
Paistettua lohta sitruunamajoneesilla M,G
Basilika-sitruunarisottoa L,G
Paahdettua myskikurpitsakeittoa L,G
Keksejä ja hedelmiä
Keskiviikko
Possua pippurikermakastikkeessa L,G
Kasvistäytteiset bataatit L,G
Nakkikeittoa M,G
Aprikoosikiisseliä
Torstai
Kaalikääryleitä perunamuusilla ja puolukkahillolla L,G
Kasvis-nachopeltiä L,G
Hernekeittoa M,G
Letut mansikkahillolla ja kermavaahdolla
Perjantai
Paneroitua kanaa aiolilla L, paahdetuilla perunoilla M,G ja marinoidulla punasipulilla M,G
Vuohenjuustoburgeri ranskalasisilla L
Leivonnaisia ja muita herkkuja