Lounaslista 17.3. – 21.3.


Maanantai

Ranskalaista kanapataa riisillä   L,G

Tomaatti-mozzarella ruispizzanen   L

Borchkeittoa   L,G

Vadelmarahkaa

Tiistai

Paistettua lohta sitruunamajoneesilla  M,G

Basilika-sitruunarisottoa   L,G

Paahdettua myskikurpitsakeittoa   L,G

Keksejä ja hedelmiä

Keskiviikko

Possua pippurikermakastikkeessa   L,G

Kasvistäytteiset bataatit   L,G

Nakkikeittoa   M,G

Aprikoosikiisseliä

Torstai

Kaalikääryleitä perunamuusilla ja puolukkahillolla   L,G

Kasvis-nachopeltiä   L,G

Hernekeittoa   M,G

Letut mansikkahillolla ja kermavaahdolla

Perjantai

Paneroitua kanaa aiolilla   L, paahdetuilla perunoilla  M,G ja marinoidulla punasipulilla  M,G

Vuohenjuustoburgeri ranskalasisilla   L

Leivonnaisia ja muita herkkuja