Lounaslista 21.2. – 25.2.
Maanantai
Sarpin perinteistä pippuripossua L,G
Kalkkunakeittoa L,G
Uuniperunaa avokadotäytteellä L,G
Valkosuklaamoussea
Tiistai
Paistettua lohta kermaviili- katkarapukastikkeella L,G
Juustoista kukkakaalikeittoa L,G
Lämmin nyhtöpossuleipä L
Pappilanhätävaraa
Keskiviikko
Paneroitua broilerin sisäfilettä
paholaisenmajoneesilla M,G
Jauhelihakeittoa L,G
Kasvispyörykät pestoperunalla L,G
Omena- puolukkapaistosta
Torstai
Kaalikääryleet perunamuusilla L,G
Hernekeittoa M,G
Feta- pinaattipastaa L, saa G
Lettuja, kermavaahdolla ja hillolla
Perjantai
Yrtti- valkosipulibroileria kurkumariisillä L,G
Paahdettua bataattikeittoa L,G
Kokolihahampurilainen L
Leivonnaisia ja muita herkkuja