Lounaslista 21.2. – 25.2.


Maanantai

Sarpin perinteistä pippuripossua L,G

Kalkkunakeittoa L,G

Uuniperunaa avokadotäytteellä L,G

Valkosuklaamoussea

Tiistai

Paistettua lohta kermaviili- katkarapukastikkeella L,G

Juustoista kukkakaalikeittoa L,G

Lämmin nyhtöpossuleipä L

Pappilanhätävaraa

Keskiviikko

Paneroitua broilerin sisäfilettä

paholaisenmajoneesilla M,G

Jauhelihakeittoa L,G

Kasvispyörykät pestoperunalla L,G

Omena- puolukkapaistosta

                            

Torstai

Kaalikääryleet perunamuusilla L,G

Hernekeittoa M,G

Feta- pinaattipastaa L, saa G

Lettuja, kermavaahdolla ja hillolla

Perjantai

Yrtti- valkosipulibroileria kurkumariisillä L,G

Paahdettua bataattikeittoa L,G

Kokolihahampurilainen L

Leivonnaisia ja muita herkkuja